Pekingské sojové maso se žampiony milovníka exotických chutí.

Pekingské sojové maso se žampiony

Pekingské sojové maso se žampiony je čínské jídlo připravené podle tradičního receptu.

Pro přípravu budeme potřebovat:

100 g pekingského sójového masa, 200 g žampionů, 1 cibule, 3 lžíce oleje, mořská sůl, kmín, Solčanka (zeleninové ochucovadlo s mořskou solí), 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička hořčice

Příprava:

Pekingské sójové maso povaříme 15 minut v osoleném a Solčankou okořeněném nálevu a scedíme. Žampiony nakrájíme a podusíme s nakrájenou cibulí, Solčankou a kmínem na oleji. Nakonec vše smícháme dohromady a přidáme sójovou omáčku a hořčici.

Další články:

Játra po sečuánsku za stálého míchání zprudka opečeme...

Kuřecí játra se zeleninou - na teflonové pánvi necháme na trošce oleje zesklovatět cibuli...

Rýžový nákyp ve velkém hrnci smícháme rýži, vodu a sůl...

Cloisonné je drátkový email.

Draci v čínské kultuře jsou většinou pozitivní a ochranitelské bytosti.

Čínské jídelní hůlky jsou používány při konzumaci čínských jídel.

Kuřecí kung pao je tradiční pokrm.

Treska s rýží - vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme...

Kantonské nudle opečeme na oleji.

Jídelní hůlky jsou schopné rozpoznat nekvalitní olej a hlídají zdraví jedlíka.


Yin.cz © 2007