Odvar z kustovnice je jídlo připravené z kustovnice čínské.

Odvar z kustovnice

Odvar z kustovnice je čínské jídlo připravené podle tradičního receptu.

Pro přípravu budeme potřebovat:

Na odvar z kustovnice budeme potřebovat 1 lžíci goji (kustovnice).

Příprava:

1 lžíci goji vaříme 10 minut v 1/4 l vody. Jestliže připravujeme odvar, užívá se 6-18 gramů plodů pro denní dávkování, po dobu jednoho až tří měsíců.

Další jídla:

Ryba na čínský způsob kterou pokapeme sojovou omáčkou...

Pekingská kachna podle tradičního receptu.

Čínská čajová vejce rozkrájíme na osminky.

Hoisin omáčka se používá do jídel z ryb, mnohých jídel z drůbeže nebo plodů moře.

Čínské jídelní hůlky jsou používány při konzumaci čínských jídel.

Sušenky s kustovnicí pečeme dozlatova a křupava.

Sladkokyselá čínská polévka - uvaříme silný kuřecí vývar s česnekem....

Čínská kuřecí smažená rýže - v misce smícháme vejce s vodou...

Kuřecí kung pao je tradiční jídlo.

Smažená kantonská rýže kterou nejprve opláchneme pod tekoucí vodou.


Yin.cz © 2007