Odvar z kustovnice je jídlo připravené z kustovnice čínské.
Odvar z kustovnice je čínské jídlo připravené podle tradičního receptu.
Pro přípravu budeme potřebovat:
Na odvar z kustovnice budeme potřebovat 1 lžíci goji (kustovnice).
Příprava:
1 lžíci goji vaříme 10 minut v 1/4 l vody. Jestliže připravujeme odvar, užívá se 6-18 gramů plodů pro denní dávkování, po dobu jednoho až tří měsíců.
Další jídla:
Ryba na čínský způsob kterou pokapeme sojovou omáčkou...
Pekingská kachna podle tradičního receptu.
Čínská čajová vejce rozkrájíme na osminky.
Hoisin omáčka se používá do jídel z ryb, mnohých jídel z drůbeže nebo plodů moře.
Čínské jídelní hůlky jsou používány při konzumaci čínských jídel.
Sušenky s kustovnicí pečeme dozlatova a křupava.
Sladkokyselá čínská polévka - uvaříme silný kuřecí vývar s česnekem....
Čínská kuřecí smažená rýže - v misce smícháme vejce s vodou...
Kuřecí kung pao je tradiční jídlo.
Smažená kantonská rýže kterou nejprve opláchneme pod tekoucí vodou.