Čínská hovězí kyselopálivá polévka přináší do kuchyně inspiraci.
Čínská hovězí kyselopálivá polévka je čínské jídlo připravené podle tradičního receptu.
Pro přípravu budeme potřebovat:
500 g libového hovězího, 60 g zelených fazolek, trocha sušených hub namočených ve vodě a nakrájených, 2 šálky vývaru, 1 polévková lžíce vína, sójové omáčky a octa, 2 kávové lžičky hladké mouky rozmíchané v polévkové lžíci vody, 1 kávová lžička soli, půl kávové lžičky pepře a glutasolu (vegety)
Příprava:
Maso nakrájíme na malé kousky, stejně tak i fazolky a houby. Vhodíme vše do vařícího vývaru a povaříme nejméně pět minut. Poté přidáme všechny ostatní přísady a vaříme tak dlouho, až polévka zhoustne.
Další jídla:
Čínská čajová vejce rozkrájíme na osminky.
Krabí salát podáváme ozdobený nakrájeným citrónem a rajčaty.
Kuře pěti vůní posypete pažitkou.
Čínské jídelní hůlky jsou používány při konzumaci čínských jídel.
Banánový flip na pití.
Plněné papriky s tofu směsí.
Čínská hudba je pro Evropany symbolem záhady.
Kantonská kachna s drobounce sekaným česnekem.
Kantonské kuře přelijeme omáčkou.
Sladkokyselá čínská polévka - uvaříme silný kuřecí vývar s česnekem....