Jablka v karamelu oloupeme, nakrájíme na osminky a odstraníme jaderník.
Holoubě pěti vůní vaříme do měkka ve vodní lázni.
Zaječí hřbet s rajčaty ozdobíme sekanou pažitkou.
Zajíc s třešněmi za stálého míchání nakonec podusíme.
Zajíc v červeném zelí zahustíme máčeným škrobem a podusíme.
Pekingská srnčí kýta kterou obložíme nakládanými houbami a ozdobíme zelenou petrželovou natí.
Srnčí kuličky s bambusovými výhonky posypeme drobně krájenou šunkou a sekanou petrželovou natí.
Srnčí plec se salátovou okurkou zakápneme několika kapkami oleje.
Jelení plátky na žampionech zakápneme několika kapkami oleje a posypeme sekanou pažitkou.
Divoký králík na česneku posypeme zbytkem nadrobno nasekaného česneku a petrželové natě.
Dušený králík na zelenině zvolna dodusíme a posypeme sekanou petrželovou natí.
Králík na víně posypeme na jemné nudličky krájeným bambusem a sekanými mandlemi.
Bílé skopové proužky ozdobíme sekanou petrželovou natí a nakládanými houbami.
Skopové maso podáváme na horké porcelánové míse.
Skopové maso s jarní cibulkou promícháme s připravenou zálivkou.
Skopové nitky se zeleninou posypeme najemno pokrájeným česnekem.
Skopové kostičky na žampionech pokapeme několika kapkami oleje a podáváme na teplé míse.
Dušená játra omyjeme, nakrájíme na kostičky, promícháme se škrobem a solí...
Telecí játra s kuřecím a mandlemi zalijeme připravenou zálivkou a krátce dodusíme.
Játra čchao restujeme až do malého množství šťávy.
Ledvinky s bambusem zahustíme máčeným škrobem a krátce dodusíme.
Vepřové ledvinky s mandlemi ochutíme ázvorem, sojovou omáčkou, vínem, solí, wei-su a mírně zahustíme máčeným škrobem.
Vepřové ledvinky čchao dochutíme octem, sojovou omáčkou, vínem, wei-su a solí.
Čchao-mien podáváme na teplé míse.
Vepřové maso se stříbrnými hřiby ozdobíme nadrobno nasekanou pažitkou nebo petrželovou natí.
Kung-pao z vepřového masa má poměrně malý obsah šťávy, která se odděluje od tuku.
Vepřové maso s ananasem přelijeme na teplou mísu a ozdobíme barevným kompotem.
Vepřové maso po sečuánsku zprudka restujeme.
Vepřové maso na kari nemá mít mnoho šťávy.
Vepřové chop-suej zakápneme před dokončením červeným olejem.
Vepřové maso s pórkem zakápneme několika kapkami zázvorového oleje.
Buddhova dlaň s vepřovou kýtou a zeleninou.
Lví hlava, podáváme ji horkou v polévkové misce i se zálivem.
Vepřový bůček v zelenině zalijeme předem připravenou světlou zálivkou.
Vepřové maso ve sladkokyselé omáčce kterou vaříme v páře nebo ve vodní lázni asi 30 minut.
Vepřová kýta s rybízem je ozdobená rybízovým kompotem a obložená jemně krájenými nudličkami hlávkového salátu.
Vepřové maso se žampiony zakápneme olejem.
Čínské maso dvou barev přiostříme červeným olejem.
Li-ťi se namáčíme do směsi soli a jamajského pepře.
Vepřové maso s fazolemi zakapeme na povrchu červeným olejem.
Kuličky z vepřového masa podáváme posypané směsí jamajského pepře se solí.
Šuej ču žou podáváme velmi horké.
Vepřové maso La-c' zakápneme trochou oleje.
Vepřové maso s vlašskými ořechy a zeleninou.
Vepřový bůček v čínském zelí posypeme při podávání nasekanou petrželovou natí.
Vepřové maso se salátovou okurkou orestujeme.
Celerové nudličky s hovězím masem zakápneme olejem.
Nudličky ze svíčkové zalijeme vývarem a ochutíme sojovou omáčkou, octem, vínem.
Pekingské maso ze svíčkové.
Hovězí maso s pažitkou podáváme na teplé míse.
Hovězí kuličky s ananasem a pepřem smícháme s vejcem, vínem, solí, škrobem a drceným jamajským pepřem.
Hovězí maso v kapustě zahustíme máčeným škrobem a dodusíme.