Čína s cuketou a žampiony chutná s rýží, vařenými brambory, bramboráčky nebo hranolky.
Špenátovou polévku z čerstvého špenátu podáváme ihned po dovaření, dokud je ještě teplá.
Čínské nudle s kuřecím masem a žampiony smažíme ve woku.
Pekingské zelí s vepřovým masem přelijeme omáčkou a přidáme vařenou rýži.
Kuře s ústřicovou omáčkou má stejnou chuť jako v nejlepší čínské restauraci, není to žádná náhražka a přitom víme, že je připraven z nejlepších surovin.
Čínské kuřecí placky dozlatova osmažíme.
Krokety ze sojových bobů obalíme ve škrobové moučce a dozlatova je osmažíme v rozehřátém oleji.
Studená omáčka z červeného vína se hodí k namáčení nebo přelití pokrmu.
Sojové cukeťáky podáváme teplé i studené.
Švej-ču-žou zprudka osmažíme na rozpáleném sádle nebo oleji.
Čínská švestková omáčka doplní svou chutí různé druhy masa.
Pečená rýže se šunkou ochutíme při podávání smaženou cibulkou.
Čínské rýžové nudle s houbami šitake posypeme při podávání nakrájenými mladými cibulkami.
Česneková rýže s čajovými lístky dochucená nadrobno nasekanými stroužky česneku.
Sezamová směs z pánve.
Dračí spáry ochutíme zeleninu kořením pěti vůní a přidáme orestované kousky rybího masa.
Vepřové kung-pao podáváme nejlépe s rýží, rýžovými nudlemi nebo hranolkami.
Vepřové s mandlemi a nudlemi zalitými vodou podle návodu.
Pikantní zelný salát můžeme podávat k hlavnímu jídlu nebo k bílému pečivu, jako lehkou večeři.
Vepřové nudličky s ananasem, hráškem, cibulkou a sojovou omáčkou.
Čínské krevety chutnají nejlépe s rýží nebo těstovinami jako přílohou.
Vegetariánské nudle se konzumují jako samostatný hlavní chod nebo jako příloha k jídlům asijské kuchyně.
Čínská zeď na talíři vytvořená ze dvou masových směsí chrání uprostřed teplé bramboráky.
Čínské zelí se zálivkou připravenou z česneku, olivového oleje, hořčicí a citronovou šťávou.
Rychlá čína z kuřecího masa a mražené zeleniny.
Kuřecí stehna s pomerančovou omáčkou podáváme ozdobená zbývající pomerančovou kůrou.